Om os

Dansk Design Trapper har siden 2005 solgt tæt ved 2000 kvalitets- og designtrapper til tilfredse kunder i Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Grønland. Derudover har vi Danmarks korteste leveringstid fra kun 2 uger.

Vi ved, at trapper er meget mere end bare et funktionelt møbel. En trappe er en integreret del af indretningen, boligen og bygningens stilmæssige udtryk. Du bør ikke gå på kompromis med dit valg af trappe, da det er vigtigt, at trappen både opfylder dine ønsker og behov, og samtidig passer ind i husets stil.

Dansk Design Trapper er specialister i trætrapper, også hvis det skal kombineres med glas eller stål. Der tages selvfølgelig altid udgangspunkt i dine ønsker, ideer og behov i rådgivningen, så du kan få en trappe, der kan skabe glæde i mange år.

Vi kan designe den trappe du ønsker. Klik ind på Design din trappe, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du kan også kigge ind i vores galleri og blive inspireret af vores mange løsninger inden for trapper. Alle billeder repræsenterer den kvalitet du får, når du handler med Dansk Design Trapper.

Pas-garanti:

Vi benytter altid en Leica 3D Disto, som er et digitalt redskab til at opmåle afstande, hældninger og vinkler.
Dette redskab sikrer, at trappen passer perfekt, da vi med den præcise opmåling undgår fejlmål, som er til stor irritation for både kunde og for os.