Erik Schmidt

Tilføjet d. 28-02-2016

Vi har netop fået installeret en ny trappe som afslutning på en større ombygning. En beboer i området havde anbefalet Dansk Design Trapper (tidligere Trappetrinnet), og dialogen med Troels forløb så fint med hurtig tilbagemelding, tegninger, 3D illustratuioner og konstruktive samtaler, at vi ikke følte anledning til at indhente alternative tilbud. Prisen virker dog rimelig. Den ny trappe blev leveret og monteret som aftalt af Troels' dygtige polske håndværkere, og den er rigtig flot og den klæder rummet. Trappen passer perfekt og er meget gedigen. Hertil kommer at håndværkerne også ryddede pænt op efter sig og tog affaldet med (noget vi ikke er forvænt med hos danske håndværkere!).

Johan Gundelach

Tilføjet d. 27-02-2016

Hej Troels. Gerd og jeg vil gerne give udtryk for vores store tilfredshed med den nye trappe.
Du har med vores ønsker og de givende forhold skabt den perfekte trappe for os. Efter to dage "så" vi ikke trappen som en ny installation i hjemmet, det er som om den har været der altid, mere kan vi ikke ønske. MVH. Gerd og Johan

Nicolai Klinkby

Tilføjet d. 10-11-2015

Rigtig god service og meget flot kvalitet. Vi skulle have ny trappe med en lidt vanskelig placering, men opgaven blev løst rigtig godt med god sparring på mulige løsninger. Levering og montering forløb virkelig godt uden problemer. Vi har fået en rigtig flot trappe som fuldt ud lever op til vores forventninger. Kan varmt anbefale Dansk Design Trapper (tidligere Trappetrinnet).

Torben Falholt

Tilføjet d. 08-06-2015

Vi har fået en ny trappe i vores gamle hus. Rådgivning plan leverence incl. opæstning fungerede perfekt. Der er meget søde dygtige mennesker som jeg vil handle med igen.
Vi har fået en helt fantastisk trappe til en meget rimelig pris...

Helle Jensen

Tilføjet d. 25-05-2015

Vi har netop fået leveret og monteret en trappe fra Dansk Design Trapper (tidligere Trappetrinnet) her i Charlottenlund. Jeg havde indhentet 3 tilbud og fik den bedste pris fra Dansk Design Trapper (tidligere Trappetrinnet). Men jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg også har fået den højeste kvalitet. Meget meget fin kvalitet, skjulte propper, smukke trin med et flot 130cm langt buet trin til afslutning, vi er MEGET tilfredse. Hele forløbet har været en fornøjelse fra første googling til endt resultat. Fin opfølgning på hvornår montagen skulle starte og fantastisk fine håndværkere, som arbejdede fint sammen med vores egne.
Mine varmeste anbefalinger.

Bo Rewaldt

Tilføjet d. 07-04-2015

Jeg ved ikke lige hvad vi forventede / forestillede os af den nye trappe vi bestilte ved Dansk Design Trapper (tidligere Trappetrinnet), en trappe er vel en trappe, men efter trappen var leveret og monteret efter aftale var vores forventninger fuldt og helt indfriet, trappen er jo et helt møbel i sig selv og egetrinnene passer perfekt til vores nye egetræsgulv. Dansk Design Trapper (tidligere Trappetrinnet) får vores varmeste anbefalinger.
Hanne og Bo. Hasselager

Lars Olesen

Tilføjet d. 15-03-2015

En varm anbefaling herfra. God sparring på forskellige løsninger og kompetent rådgivning om fordele og ulemper. Tilretninger og endeligt design efter flere gange frem og tilbage, men uden problemer og resulatet er blevet meget, meget flot. En kvalitetstrappe til en meget fair pris, hvor konstruktion, samlinger, montage og færdigt udseende vidner om et gedigent produkt leveret af stolte og profesionelle fagfolk.
//Lars, Silkeborg

Jannik Karlsen

Tilføjet d. 26-11-2014

Efter mange overvejelser valgte vi Trappetrinnet, som leverandør af vores nye trappe. Dette af mange årsager, men primært pga. den gode rådgivning til at finde den helt perfekte løsning til os. Trappen er nu monteret og det færdige resultat overstiger i den grad vores ellers høje forventninger - den er perfekt! Både i kvalitet og udseende - specielt set i lyset af de mange krav til specielle løsninger, vi havde. Trappetrinnet + montører har været helt igennem professionelle og løsningsorienterede - stor ros herfra!
Jannik Karlsen, Valby

Jesper Kristensen

Tilføjet d. 27-10-2014

Hej alle kommende kunder Perkekt arbejde, alle aftaler overholdt og rigtig god vejledning. Vi har selv opført et nyt hus og Troels har tålmodigt ventet mere end et år fra første møde. Troels har været forbi flere gange her på Sjælland og det færdige resultat er en trappe i høj kvalitet opsat af 2 yderst omhyggelige montører. Lidt sprogbarrierer er klart at foretrække, fremfor selv at stå for montering, da disse folk ved hvad de laver. Med en baggrund som selvstændig håndværker suppleret med en videregående udd. kan Trappetrinnet kun anbefales.
Jesper og Heidi, Sorø

Tina Sønderskov

Tilføjet d. 08-10-2014

Vi er ovenud tilfredse med vores nye trappe. Hvor er det dejligt, at der endnu findes gode håndværkere, man kan anbefale. Trappen kom som aftalt. Super dygtige, omhyggelige og venlige polske montører. Alt passede og der blev brugt tid på den sidste finish. Man havde virkelig en følelse af en super korrespondance mellem Troels og montørene inden besøget. Som Bygningskonstruktør gennem 14 år kan jeg også kun varmt anbefale Trappetrinnet.
Tina Sønderskov, Skanderborg

Henrik Hansen

Tilføjet d. 08-10-2014

Stor ros til Troels og Co. Vi fik leveret en opsadlet trappe i egetræ - passede perfekt til vores trægulve og selve montagen er helt fantastisk udført - jeg kan med vores trappe, en baggrund som tømrer og ingeniør og med 28 år indenfor byggeri anbefale Trappetrinnet som leverandør.
Henrik Hansen

Fam. Wegner-Nielsen

Tilføjet d. 08-09-2013

Hej til alle ved Trappetrinnet.dk Vi fik i juni 2013 en trappe fra jer. Der var mange krav til trappens udseende, vi havde vores tvivl om vi kunne få vores ønsker opfyldt. Men hurra for trappetrinnet,dk. efter et rart besøg af troels modtog vi tegningerne og det hele sad i skabet. Så kom den store dag med den nye trappe i vores nye hus, de 2 enormt rare og høflige gutter der skulle sætte trappen op ankom kl. 8.00 som aftalt og var færdige efter 7 timers flot arbejde. Og hold nu kæft hvor er trappen blevet flot. Dog skete der det at efter et par dage gav det ene trin sig og gav et knald hver gang man gik på det. Et opkald til troels med forklaring og 4 dage senere stod de 2 samme rare mennesker ved vores dør. så gik der en time og så var det også fikset :-) Må sige til alle der overvejer at anskaffe sig en ny trappe, vi vil til hver en tid give vores varmeste anbefaling til Trappetrinnet.dk = Troels og hans (ved jeg nævner det hele tiden men det passet sgu) 2 enormt rare, høflige, dygtige, opryttende mm. arbejdsmænd :-) FAM. Wegner-Nielsen

Jesper Kirk

Tilføjet d. 30-07-2013

Mange tak. Må simpelthen sige at, det bare er en super flot trappe, bedre en forventet, kvalitet og udseende og rigtig søde og dygtige håndværkere, stor ros og god kommunikation, og ikke mindst mange tak for den meget hurtige levering bare fantastisk. Tak Troels, kan varmt anbefale Trappetrinnet.

Søren Jensen

Tilføjet d. 09-06-2013

Tak for en flot trappe. Lige som vi havde ønsket os. Og tak et rigtig godt forløb med god rådgivning i dialog med os, så vi kunne få den helt rigtige løsning. Og montering af dygtige folk, som også var i dialog, og leverede et prima produkt. Vi kan kun anbefale Trappetrinnet.

Heidi Andreasen, Århus

Tilføjet d. 19-09-2012

Mange tak for rigtig god service under hele forløbet. Vi er meget tilfredse med både trappe og døre samt den service som har fulgt os undervejs. Flot udført arbejde af dygtige håndværkere der sætter en ære i at levere det bedst mulige resultat. Giver vores bedste anbefalinger med på vejen.

Dorthe og Søren Johansen

Tilføjet d. 20-08-2012

SUPERFLOT. Vi er meget tilfredse med trappen. Kan absolut anbefales til andre. Montørerne utroligt omhyggelige. Flot stykke arbejde.

Lars Hjorth Larsen

Tilføjet d. 20-08-2012

Tak til Troels og trappetrinnet.dk for super flot trappe. Det er et kvalitetsprodukt til en god pris, og vi kan kun anbefale andre at bruge Trappetrinnet.dk.

Frank Nielsen

Tilføjet d. 10-11-2011

Ville bare lige sige tak for trappen, som blev monteret i går. Trappen lever fuldt op til vores ret høje forventninger, og montørerne var dygtige og behagelige.

Henriette Nielsen

Tilføjet d. 07-10-2011

Kan kun give stor ros til Troels og trappetrinnet.dk. På trods af meget lidt plads, er det lykkedes at få monteret en trappen der overgår alle forventninger, kvaliteten er i top. Kan klart anbefale Troels og trappetrinnet.dk.

Henrik og Heidi

Tilføjet d. 04-10-2011

Vi fik anbefalet Trappetrinnet.dk af familie, som havde fået bygget en trappe. Derfor fik vi Trappetrinnet.dk til at komme med et tilbud. Ud over tilbud, fik vi råd og vejledning for at opnå den bedste løsning. Vi er blevet mødt med en proffesionel attitude i såvel rådgivning, salg og montering. Yderst venlige montører som gjorde et fantastisk monteringsarbejde og efterfølgende grundig oprydning. Trappen overgik de forventninger, som 3D-tegningerne havde lovet, og i dag har vi en trappe, som bliver rost. Ikke kun af folk der bruger den, men også af folk som har forstand på de håndværksmæssige faktorer i arbejdet med træ. Her er tale om et kvalitetsprodukt og kvalitetsarbejde. Vores klare anbefaling af Troels og Trappetrinnet.dk med montører gives uforbeholdent videre.

Lars Kolmos

Tilføjet d. 04-04-2011

Vi er meget tilfredse med vores nye trappe leveret af Trappetrinnet. Den er yderst flot, og velintegreret under en eksisterende trappe i huset. Det er dygtige håndværkere som på trods af sprogbarriæren (tysk/engelsk) giver en meget fin og helhedsorienteret service. Kan kun anbefale en trappe fra Troels Markmann - Trappetrinnet! Lars Kolmos

Anders og Pia K. Høgh

Tilføjet d. 26-01-2011

Hej! Vi vil bare sige, at vi er supertilfredse med den trappe, vi har fået leveret. Det er et rigtig flot stykke arbejde. Den ser bare rigtig godt ud og passer lige ind i vores stue. Vi vil varmt anbefale dig til andre! Venlig hilsen Anders og Pia Høgh (Gandrup)

Razvan Tarnauceanu

Tilføjet d. 12-12-2010

Hej. Ville bare sige 1000 tak for den fine trappe I har leveret og monteret. Den er bare lige som det skal være. Hurtige er I os. Tak for det endnu engang.

Mette og Max Paarup

Tilføjet d. 22-11-2010

Hej Troels. Jeg kommer lige i tanke om, at vi ikke har fået fortalt dig, hvor glade vi er for den trappe du har leveret! Det var godt, at vi valgte Trappetrinnet! Med venlig hilsen fra 2 glade kunder Max og Mette Paarup

Bjarne Glavind Madsen

Tilføjet d. 26-09-2010

TRAPPETRINNET har det rette koncept. Indehaveren, som er vokset op i branchen, har lavet en hjemmeside hvor man selv beregner prisen på sin trappe. Derefter kommer han ud og måler op, hvorefter han sender flere 3D tegninger til gennemsyn og godkendelse. De godkendte data sendes direkte til en højteknologisk produktionsfabrik i Polen, med numerisk styrede maskiner. Trappen kommer ud ad maskinerne præcist som de data der blev fremsendt – og i en fremragende høj kvalitet. Herefter pakkes den, og køres til Danmark og bliver opsat af et hold Polske montører, der hver weekend vender hjem efter nye trapper. – sådan ! hvor svært kan det være ?

Ivanka Kovacic

Tilføjet d. 02-09-2010

Hej Jeg vil benytte lejlighed og sige tak for flot udført arbejde hos os. Jeg har også fortalt til alle mine venner, familie og kollager om det og har anbefalet Trappetrinnet hvis det skal have nye trapper. Jeg startede med at kigge på Internet og snakkede med lokale håndværkere om vores projekt. Jeg har set Trappetrinnet hjemmeside på Internet og det billeder der er af trapper. Det var mit grundlag for at kontakte Trappetrinnet. Sagen er den at jeg har et hus fra 1914, hvor er der højt til loft (3 m) samtidigt med at der er mange døre og vinduer. Der er i forvejen udvendige trapper til 1. sal, men jeg vil gerne have at huset skal være en enhed og derfor vil gerne have etableret ny trappe til 1. sal Det var svært at forstille sig en ny trappe til 1. sal. Jeg hentede flere tilbud men Trappetrinnet har slået dem alle sammen både på pris od de mange flotte detaljer på trapperne. Trols har virkeligt lytte på mine ønsker og sendt mig flere tegninger. Da vi besluttede os at sige ja til projektet har vi haft en e-mail kontakt med Trols under hele processen. Det har været en dejlig oplevelse hvor vi følte os tryk ved processen. Til sidst fik vi vores trappe, som livede op til alle vores forventninger og mere. Hvis du går og skal have trapper så vil jeg varmt anbefalede at du får et tilbud fra Trappetrinnet før du beslutter dig. Du er også velkommen at kigge forbi og se vores trappe. Med venlig hilsen Ivanka Museumsgade 45 4930 Maribo Tel. 54784041

Karin & vagn lauritsen

Tilføjet d. 01-09-2010

Hej Troels,for ca 1 år siden fik vi trappe fra jer,nu er den prøvet af og vi vel gerne takke for den flotte trappe og opstillingen som var helt i top.Vi får mange roser fra vores gæster når de ser den,vi kan kun anbefale jer til andre for det flotte arbejde. hilsen Karin & Vagn Lauritsen. feldborg.